Monx koffiebonen kopen?

Verdeelpunten

In onderstaande zaken kan je terecht voor je portie Monx koffiebonen. Klik op het logo voor meer informatie.

Monx verkrijgbaar bij Supermarkt Broekmans

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle buurtwinkel en supermarkt onder één en hetzelfde dak? Dan kan je maar beter stoppen bij Supermarkt Broekmans in Zolder. Velen uit de buurt en zelfs ver daarbuiten gingen je al voor. Broekmans is dan ook een begrip voor wie in een aangename omgeving op zoek wil gaan naar kwaliteitsvolle producten aan betaalbare prijzen. Doorheen de hele winkel is een fantastische service de standaard. Klantvriendelijkheid is niet voor niets het vlaggenschip van Broekmans en alle medewerkers.

Naast de smakelijkste groenten en het lekkerste fruit vind je er ook een uitgebreide charcuterie-afdeling en een uitmuntend aanbod aan vers vlees, brood en banket. En daar werd nu ook een mooi assortiment Monx koffies aan toegevoegd. Koffiebonen of gemalen koffie, in verpakkingen van 250g of 1kg.

Je vindt supermarkt Broekmans in de Molenstraat 19 te Heusden-Zolder.

Monx verkrijgbaar bij verswinkel Lekker dichtbij

Lekker Dichtbij

Bij verswinkel Lekker dichtbij is een assortiment Monx koffies verkrijgbaar, zowel koffiebonen als gemalen koffie, in verpakkingen van 250g en 1kg.

Naast Monx koffie vind je er verse producten uit eigen streek: brood, seizoensgroenten, fruit, kwalitatieve streekproducten en zoveel meer! Bovendien kan je ontbijtmanden en gepersonaliseerde cadeaupakketten bestellen. Ook voor kleine attenties, fruitmanden en leuke cadeautjes kan je steeds bij verswinkel Lekker dichtbij binnen springen.

Je vindt verswinkel Lekker dichtbij op het Kermetaplein in de Diestersteenweg 206/21 in Kermt.

Monx winkel

Onze vers gebrande specialty koffiebonen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de Monx winkel, bij de branderij. Die vind je in de Heuvenstraat 45A te Zonhoven. Er is parkeerplaats naast de winkel, toegankelijk via de Kleine Eggestraat. Indien gewenst kan je de koffie ter plaatse laten malen op de gewenste maalgraad (afhankelijk van de zetwijze).

Ook alle benodigdheden en accessoires zijn steeds voorradig. Koffiefilters, waterfilters, reinigingsproducten, porselein… Je vindt het allemaal in onze winkel.

Daarnaast is er een ruim assortiment aan filter- en espressotoestellen. En wij staan klaar met het nodige advies.

Bestellen via onze webshop is ook steeds mogelijk. Daar vind je ook al onze koffies terug, met een woordje uitleg over smaak en herkomst.


Openingsuren

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar is de winkel gesloten
maandaggesloten
dinsdag10:0018:00
woensdagop afspraak13:30 - 18:00
donderdagop afspraak13:30 - 18:00
vrijdag10:0018:00
zaterdag10:0017:00
zondaggesloten

Heuvenstraat 45A

Monx verkrijgbaar bij Culina Kookshop

Naast kwaliteitsvolle fornuizen en kookgerei, zijn bij Culina in Hasselt ook de espressovariëteiten van Monx verkrijgbaar.

Monx verkrijgbaar bij Buren & Boeren

Een netwerk van Buren die rechtstreeks bij de lokale Boeren kopen: Buren & Boeren. Groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing, jam, bier en koffie: de Buurderij in Houthalen verkoopt het allemaal. Spring eens binnen en ontdek de lekkere hoeveproducten uit je omgeving, waaronder onze vers gebrande Monx koffies.

Elke woensdag, van 17u tot 18.30u

DE SCHRIJNWERKERIJ
Grote Baan 145
3530 Houthalen

 

 

Monx verkrijgbaar bij Wendy’s Home Made

Bij Wendy's Home Made kan je terecht voor een vers gezette Monx coffee-to-go. Wie liever zelf de koffie klaarmaakt vindt bij Wendy de Monx koffiebonen.

Je vindt Wendy's Home Made in de Hortstraat 68 in Zonhoven.

 

Monx verkrijgbaar bij patisserie Brabanders

Patisserie Brabanders kent zijn oorsprong in het jaar 1947 en is momenteel uitgegroeid tot één van de meest begeerde patissiers in Limburg, met een vestiging in Zonhoven en Genk. Zij zijn dan ook leverancier aan tal van bekende restaurants in Limburg. Naast een uitgebreid gamma Limburgse taarten biedt patisserie Brabanders ook een assortiment fijn gebak, pralines, ijstaarten, feestgebak, koekjes en speculaas aan.

Daar zijn nu ook de Monx koffies bijgekomen: Guatemala La Providencia, Brazil Alta Vista en de Monx Velvet Blend zijn nu verkrijgbaar in de Zonhovense vestiging.

Monx verkrijgbaar bij Kwizien

De Monx koffies zijn verkrijgbaar bij Kwizien, dé speciaalzaak voor kwalitatieve keukenartikelen, smaakvol tafelen en culinaire workshops. Je vindt Kwizien in de Dorpsstraat 28 te Zonhoven.