Monx koffiebonen kopen?

Verdeelpunten

In onderstaande zaken kan je terecht voor je portie Monx koffiebonen. Klik op het logo voor meer informatie.

Monx verkrijgbaar bij Kwizien

De Monx koffies zijn verkrijgbaar bij Kwizien, dé speciaalzaak voor kwalitatieve keukenartikelen, smaakvol tafelen en culinaire workshops. Je vindt Kwizien in de Dorpsstraat 28 te Zonhoven.

Monx verkrijgbaar bij Culina Kookshop

Naast kwaliteitsvolle fornuizen en kookgerei, zijn bij Culina in Hasselt ook de espressovariëteiten van Monx verkrijgbaar.

Monx verkrijgbaar bij patisserie Brabanders

Patisserie Brabanders kent zijn oorsprong in het jaar 1947 en is momenteel uitgegroeid tot één van de meest begeerde patissiers in Limburg, met een vestiging in Zonhoven en Genk. Zij zijn dan ook leverancier aan tal van bekende restaurants in Limburg. Naast een uitgebreid gamma Limburgse taarten biedt patisserie Brabanders ook een assortiment fijn gebak, pralines, ijstaarten, feestgebak, koekjes en speculaas aan.

Daar zijn nu ook de Monx koffies bijgekomen: Guatemala La Providencia, Brazil Alta Vista en de Monx Velvet Blend zijn nu verkrijgbaar in de Zonhovense vestiging.

Monx winkel

Onze vers gebrande specialty koffiebonen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in de Monx winkel, bij de branderij. Die vind je in de Beskensstraat 99 te Zonhoven. Je geeft best eerst een seintje (telefonisch, Whatsapp, mail), want we hebben geen vaste openingsuren. Indien gewenst kan je de koffie ter plaatse laten malen op de gewenste maalgraad (afhankelijk van de zetwijze).

Bestellen via onze webshop is ook steeds mogelijk. Daar vind je ook al onze koffies terug, met een woordje uitleg over smaak en herkomst.

Monx verkrijgbaar bij Buren & Boeren

Een netwerk van Buren die rechtstreeks bij de lokale Boeren kopen: Buren & Boeren. Groenten, fruit, vlees, eieren, zuivel, brood, honing, jam, bier en koffie: de Buurderij in Houthalen verkoopt het allemaal. Spring eens binnen en ontdek de lekkere hoeveproducten uit je omgeving, waaronder onze vers gebrande Monx koffies.

Elke woensdag, van 17u tot 18.30u

DE SCHRIJNWERKERIJ
Grote Baan 145
3530 Houthalen

 

 

Monx verkrijgbaar bij verswinkel Lekker Dichtbij

Bij verswinkel Lekker Dichtbij is een assortiment Monx koffies verkrijgbaar, zowel koffiebonen als gemalen koffie, in verpakkingen van 250g en 1kg.

Naast Monx koffie vind je er verse producten uit eigen streek: brood, groenten, fruit en zoveel meer!

Je vindt verswinkel Lekker Dichtbij in de Diestersteenweg 191 in Kermt.

Monx verkrijgbaar bij Wendy’s Home Made

Bij Wendy's Home Made kan je terecht voor een vers gezette Monx coffee-to-go. Wie liever zelf de koffie klaarmaakt vindt bij Wendy de Monx koffiebonen.

Je vindt Wendy's Home Made in de Hortstraat 68 in Zonhoven.