Dit semester volgt Siemen Michiels alle activiteiten. Hij stelt zichzelf voor en vertelt over zijn keuze:

Ik volg een professionele bachelor in bedrijfsmanagement voor marketing met een keuzetraject international business.

Ik heb voor Monx gekozen omdat ze passie hebben voor hun product, een hedendaagse aanpak hebben en uitstekende reviews krijgen. De beste klantenservice, snelle leveringen en een uitgebreid assortiment van specialty koffie is al aanwezig in het bedrijf. Om te groeien is goede mond tot mond reclame doorslaggevend. Maar ook de sociale media is belangrijk. Het vergroten van hun bereik is een fijne opdracht die mij aanspreekt. Ik ben ervan overtuigd dat ik met de juiste begeleiding een meerwaarde kan betekenen voor Monx.

Wat mij het meest aanspreekt is dat ze mij leren kijken vanuit het perspectief van de klant. Bij alles wat ze doen wordt er gekeken naar de beste ervaring. Zowel het verpakken van online verzendingen, de bediening van klanten in de winkel, het beantwoorden van mails,… staan in het teken van de beste klantervaring.

Wij drinken thuis zelf koffie van Monx. Wat ik zo interessant vind aan het assortiment, is dat je bij iedere soort koffie exact weet wat je koopt. Elke soort heeft een eigen verhaal met uitleg over de herkomst, hoe het gebrand wordt en wat de kenmerkende smaken zijn…

Ik ben benieuwd wat ik allemaal ga bijleren. Ik kijk er alleszins naar uit!

Siemen