59,94

Barista & Co French Press 1L

De Barista & Co French Press 1L is geschikt voor het zetten van 3 tot 8 koppen koffie en heeft handige maataanduidingen op het glas. Het fijne zeefje beperkt koffiegruis tot het minimum en het dikke glas met roestvrijstalen mantel zorgt voor een duurzaam geheel. Deze French Press is ook geschikt voor de bereiding van cold brew koffie of als melkopschuimer. Het deksel is niet geschikt voor de vaatwasser.

Geniet van je koffie en deel je Monx moment via #monxcoffee

Beschikbaar via nabestelling


Categorie

Beschrijving

Barista & Co French Press 1L

Instructies

Verwarm en spoel de glazen pot van de French Press met heet water. Doe de medium grof tot grof gemalen koffie in de pot, giet 50ml water over de koffie en laat 20 sec. ‘bloomen’. Giet vervolgens de rest van het water over de koffie, zet het deksel op de pot en duw de plunjer naar beneden tot net boven het vloeistofniveau. Na 4 minuten duw je de plunjer rustig en helemaal naar beneden om het koffiegruis te scheiden van de koffie. Schenk uit in warme tassen en… smakelijk!

De aanbevolen dosis voor een French Press begint met 8g koffie per 100ml water van 90°C. Daarna pas je de hoeveelheden en temperatuur aan naar eigen smaak. Lees hier meer over de invloed van de maalgraad op de smaak. We raden het gebruik van licht gebrande koffie aan om de meest complexe smaken in je tas te krijgen. Dit slowcoffee pakket is een ideale start.

Geniet van je koffie en deel je Monx moment met #monxcoffee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…


Privacy Preference Center