30,00

Monx Basispakket

Eindelijk klaar om afscheid te nemen van je koffiepads of andere capsules? Tijd voor échte koffie! Ben je op zoek naar lekkere koffie voor bij je thuis? Maar je weet niet wat kiezen? Stop met zoeken. Onze koffiebranders combineerden de 4 meest populaire koffiesmaken in een Monx Basispakket. Bonen of gemalen koffie? It’s up to you! Maar één ding is zeker, je zal de smaak van échte koffie proeven.

Kies met lokaal vakmanschap voor kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk product!

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Gratis verzending!

Wissen

Artikelnummer Niet beschikbaar Categorieën ,

Beschrijving

Monx Basispakket

Het Monx basispakket is samengesteld uit de volgende 4 populaire Monx koffies:

Star Blend

Deze blend is samengesteld uit Braziliaanse specialty koffies, heeft een zacht karakter, een romig mondgevoel en een matige intensiteit. Je proeft toetsen van noten en chocolade. Een ideale instapkoffie.

 

 

 

Honduras Marcala

In deze biologisch geteelde koffie uit het hooggebergte van Honduras ontdek je zoete toetsen van perzik, rode bessen en vooral donkere chocolade als afsluiter. Met zijn zachte en milde body is deze koffie een topper die iedereen kan bekoren. In de filterbranding staan de zoete zachte en fruitige smaken vooraan. Bij de espressobranding primeren de donkere chocolade aroma’s.

 

 

 

 

Italian Blend

Deze hand geplukte Italian blend bestaat uit Centraal- en Zuid-Amerikaanse Arabica koffies. Het speciale brandproces waarmee we de Italian Espresso Blend maken brengt de diepste smaken van caramel en noten naar boven. Liefhebbers van intense koffie vinden hier de typisch Italiaanse stijl terug.

 

 

 

 

Grinta Blend

Denk jij ook aan de klassiekers bij het zien of horen van het woord “Grinta”? Aan een gure wind, bakken regen, loodzware kasseistroken en coureurs die op karakter naar de streep rijden? Deze eigenzinnige koffie vult het plaatje perfect aan. Wat donkerder gebrand, iets meer caffeine, intens van smaak en 100% specialty Arabica bonen. Een energy boost for Flandriens (en natuurlijk voor iedereen die van een intense koffiesmaak houdt).

Extra informatie
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1000-1750 meter

Inhoud

Bonen, Gemalen voor espresso, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen, Gemalen voor French Press

Gewijzigde openingsuren tijdens de feestdagen.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.