30,00

Monx Black Gold Pakket

Dit pakket is samengesteld uit de 4 populairste Monx koffies voor volautomatische espressomachines.

Nog op zoek naar de beste smaak voor je volautomatisch koffieapparaat? Of eindelijk klaar om afscheid te nemen van koffiepads of capsules? Dan is het Black Gold Pakket perfect om mee te starten of om cadeau te doen.
Eén ding is zeker, je zal de smaak van échte koffie proeven.

Kies met lokaal vakmanschap voor kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk product!

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Gratis verzending!

Wissen

Artikelnummer N/B Categorieën ,

Beschrijving

Monx Black Gold Pakket

Het Monx Black Gold Pakket is samengesteld uit 4 populaire Monx koffies, ideaal voor volautomatische espressomachines, thuis of op kantoor:

Brazil Arema

Brazil AremaDe single origin Arabica koffie van Fazenda Arema komt uit het Cerrado Mineiro gebied en heeft een rechtstreekse link met Monx. De boerderij werkt met de Red Catuaï variëteit die voor een zachte caramel- en hazelnootsmaak zorgt met lichte zoete toetsen van melkchocolade en een volle body.

 

 

 

Honduras Marcala

Honduras MarcalaIn deze biologisch geteelde koffie uit het hooggebergte van Honduras ontdek je zoete toetsen van perzik, rode bessen en vooral donkere chocolade als afsluiter. Met zijn zachte en milde body is deze koffie een topper die iedereen kan bekoren.

 

 

 

 

Italian Blend

Italian BlendDe Italian Blend bestaat uit Centraal- en Zuid-Amerikaanse Arabica koffies. De bonen worden vlak na de oogst gesorteerd op rijpheid om bittere en wrange smaken te vermijden. Het speciale brandproces waarmee we deze Blend maken, brengt de diepste smaken van caramel en noten naar boven. Liefhebbers van een volle koffiesmaak met een zachte afdronk vinden met deze blend hun genot.

 

 

 

Grinta Blend

Grinta BlendDenk jij ook aan de klassiekers bij het zien of horen van het woord “Grinta”? Aan een gure wind, bakken regen, loodzware kasseistroken en coureurs die op karakter naar de streep rijden? Deze eigenzinnige koffie vult het plaatje perfect aan. Wat donkerder gebrand, iets meer cafeine, intens van smaak en 100% specialty Arabica bonen. Een energy boost for Flandriens (en natuurlijk voor iedereen die van een intensere koffiesmaak houdt).

Extra informatie
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1000-1750 meter

Inhoud

Bonen, Gemalen voor espresso, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen, Gemalen voor French Press

Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.