6,60 20,00

De single origin Arabica koffie van Fazenda Arema komt uit het Cerrado Mineiro gebied en heeft een rechtstreekse link met Monx. De boerderij werkt met de Red Catuaï variëteit die voor een zachte caramel- en hazelnootsmaak zorgt met lichte zoete toetsen van melkchocolade en een volle body.

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou. We hanteren een standaard maalgraad voor een gewoon koffiezetapparaat.

Wissen

Categorie

Beschrijving

Brazil Arema

Martine en haar echtgenoot Euller staan met één been in België en het andere in Brazilië. Naast een onderneming in Brussel besloten ze enkele jaren geleden een eigen koffieplantage op te zetten in Santa Rosa Da Serra, de geboortestreek van Euller. Voor ons een ideale partner!
Met hun Brazil Arema specialty koffie en de keuze om te werken met de Cerrado Mineiro certificering leggen ze de lat alvast hoog en kunnen wij de volledige traceerbaarheid van plant tot klant garanderen, zonder enige tussenkomst van derden. Met deze samenwerking kiezen we resoluut voor een duurzame toekomst met kwalitatieve koffie die wij verwerken tot in je tas.

Extra informatie
Gewicht Niet beschikbaar
Land

Brazilië

Hoogte

1000-1250 meter

Variëteit

Red Catuaï 144

Proces

Natural

Aroma's

Hazelnoot, Melkchocolade, Caramel

Zetwijze

Espresso

Gewicht

1000g, 250g

Inhoud

Bonen, Gemalen

Privacy Preference Center