Mantiqueira
 6,40 19,70

Brazil Mantiqueira is een zorgvuldig geroosterde single origin koffie van Monx roasters, met een zacht, vol aroma en smaken van melkchocolade en amandel. Het is een “natural” koffie, wat betekent dat de bonen gedroogd werden in de koffiebes. Dit in tegenstelling tot de “washed” methode, waarbij de boon gedroogd wordt nadat het fruit van de bes verwijderd werd met water (gewassen). Dit is een medium roast, ideaal voor espressobereidingen.

Geniet van je koffie en deel je moment met #monxcoffee

Wissen

Categorie


Share
Beschrijving

Brazil Mantiqueira

Brazil Mantiqueira is een zorgvuldig geroosterde single origin koffie van Monx roasters. Een zacht, vol aroma en smaken van melkchocolade en amandel zijn kenmerkend voor deze koffie. Het is een “natural” koffie, waarbij de bonen worden gedroogd in de koffiebes. Dit in tegenstelling tot de “washed” methode, waarbij de boon gedroogd wordt nadat het fruit van de bes verwijderd werd met water (gewassen). Dit is een medium roast, beschikbaar voor espresso.

Mantiqueira de Minas

De regio Mantiqueira de Minas ligt in het zuidelijke deel van de staat Minas Gerais en wordt tegenwoordig beschouwd als één van de meest bekroonde regio’s in Brazilië.

Geniet van je koffie en deel je moment met #monxcoffee

Extra informatie
Continent

Centraal Amerika

Land

Brazilië

Hoogte

1000-1250 meter

Variëteit

Yellow Bourbon

Proces

Pulped Natural

Aroma's

Chocolate

Smaak

Hazelnoot, Zoet

Zetwijze

Filter, Espresso

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.