Business Blend

Door zowel zongedroogde als gewassen specialty koffies op lage temperatuur te verwerken in deze business blend, bekomen we een romige koffie met een mild aroma van noot en caramel die zelfs bij het afkoelen in je tas zachter wordt zonder onaangename bitters. Een uitgebalanceerde blend voor automatische espressomachines op kantoor, die een breed publiek bekoort.


Categorie

Beschrijving

Business Blend

Deze specialty Business blend met hand geplukte Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika kopen we rechtstreeks aan bij boeren met een Belgische link.

De basis van deze blend bestaat uit Braziliaanse bonen van Fazenda Arema. Via Martine en haar Braziliaanse echtgenoot Euller importeren we deze bonen rechtstreeks van de boerderij. Met hun specialty koffie en de keuze om te werken met de Cerrado Mineiro certificering leggen ze de lat alvast hoog en kunnen wij de volledige traceerbaarheid van plant tot klant garanderen zonder enige tussenkomst van derden. De ideale basis voor deze blend.

Op dezelfde manier werken we met de bonen uit Centraal-Amerika die rechtstreeks via Machteld en haar Hondurese man tot bij ons komen. De karaktervolle biologisch geteelde bonen bezorgen deze blend een zacht aroma dat aangenaam blijft plakken.

Extra informatie
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1000-1250 meter, 1250-1500 meter, 1500-1750 meter

Variëteit

Bourbon, Catuai

Proces

Natural, Washed

Aroma's

Hazelnoot, Caramel

Roast

Medium roast

Andere suggesties…


Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.