35,00

Monx Fijnproeverspakket

Jij weet de smaak van echte koffie te appreciëren? En je bent opzoek naar hoog kwalitatieve specialty koffie voor bij je thuis? Stop met zoeken. Wij combineerden 4 unieke koffiesmaken die je zeker zullen bevallen. Ontdek snel ons Monx Fijnproeverspakket en laat je verrassen door ons lokaal vakmanschap, gebrand op kwaliteit.

Kies met lokaal vakmanschap voor kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk product!

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Gratis verzending!

Wissen

Artikelnummer N/B Categorieën ,

Beschrijving

Monx Fijnproeverspakket

Het Monx Fijnproeverspakket is samengesteld uit de volgende 4 specialty koffies:

Velvet Blend

Deze blend is een zorgvuldig geroosterde koffie van enkele Arabica variëteiten uit Brazilië, Guatemala en Rwanda en levert een fluweelzachte, fruitige koffie op met toetsen van melkchocolade en noten. Deze koffie met een rijk mondgevoel is geschikt voor alle espressobereidingen.

 

 

 

 

Guatemala Huehuetenango

Deze single origin koffie, afkomstig van de plantage van Victor Hugo uit San Pedro Necta, gaat van start met een subtiele aciditeit van groene appel, gevolgd door een milde body, met smaken van melkchocolade en hazelnoot. Zijn zachte, fruitige en zoete smaak komt het best in de light roast naar boven. Het sprankelende appelzuur met toetsen van chocolade en noot proef je vooral in de medium roast.

 

 

 

 

Ethiopië Wolichu Wachu

De uitzonderlijke kwaliteit van Ethiopische koffie is te danken aan een combinatie van factoren. De genetische diversiteit van koffievariëteiten betekent dat we een diversiteit aan smaken aantreffen, zelfs tussen (of binnen) boerderijen met vergelijkbare teeltomstandigheden en verwerkingsmethoden. Naast de variëteiten dragen ook de verwerkingsmethoden bij aan de eindkwaliteit.

Deze “natural” van het Wolichu Wachu washing station beschikt over een complexe zoetheid, geurige bloemenaroma’s en die heerlijke bessensmaak waar we zo van houden bij Oost-Afrikaanse Naturals.

 

 

 

 

Nicaragua El Porvenir

Nicolas & Angela maken deel uit van een coöperatie van meer dan 50 families die in de bergen van noordwest Nicaragua wonen. De coöperatie is opgericht door 43 families die samen een manier wilden vinden om biologische, in de schaduw verbouwde kwaliteitskoffie te verbouwen die ze rechtstreeks aan branderijen konden verkopen. De coöperatie probeert geen gebruik te maken van tussenpersonen om zo een maximale winst te maken die ze onder de families kunnen verdelen. Geschikt voor alle bereidingen en zetmethodes.

Subtiele aroma’s van jasmijn, blauwe druiven en kersen is je tas. Genieten dus…

 

 

 

 

Extra informatie
Land

Brazilië, Guatemala, Rwanda

Hoogte

1000-1750 meter

Inhoud

Bonen, Gemalen voor espresso, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen, Gemalen voor French Press

Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.