Monx fijnproeverspakket
 24,50

Monx Fijnproeverspakket

Jij weet de smaak van echte koffie te appreciëren? En je bent opzoek naar hoog kwalitatieve specialty koffie voor bij je thuis? Stop met zoeken. Wij combineerden 3 unieke koffiesmaken die jou zullen bevallen. Ontdek snel ons Monx Fijnproeverspakket en laat je verrassen door ons lokaal vakmanschap, gebrand op kwaliteit.

Kies met lokaal vakmanschap voor kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk product!

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Wissen

Categorie

Beschrijving

Monx Fijnproeverspakket

Het Monx Fijnproeverspakket is samengesteld uit de volgende 3 specialty koffies:

Velvet Blend

Velvet BlendDeze blend is een zorgvuldig geroosterde koffie van enkele Arabica variëteiten uit Brazilië, Guatemala en Rwanda en levert een fluweelzachte, fruitige koffie op met toetsen van melkchocolade en noten. Deze koffie met een rijk mondgevoel is geschikt voor alle espressobereidingen.

 

 

 

 

Honduras Marcala

Honduras MarcalaIn deze biologisch geteelde koffie uit het hooggebergte van Honduras ontdek je zoete toetsen van perzik, rode bessen en vooral donkere chocolade als afsluiter. Met zijn zachte en milde body is deze koffie een topper die iedereen kan bekoren. In de filterbranding staan de zoete zachte en fruitige smaken vooraan. Bij de espressobranding primeren de donkere chocolade aroma’s.

 

 

 

 

Ethiopië Yirgacheffe

Ehtiopia YirgacheffeIn deze organisch geteelde bonen uit de bakermat van koffie, ontdek je de typisch citrusachtige en zoete smaken die je verwacht van een koffie uit deze streek. Met zijn uitgesproken karakter is deze soort een uitblinker voor de liefhebbers van Afrikaanse koffie. In deze branding primeren de zoetere smaken maar blijft het citrusaroma stevig verankerd bij de eerste waarneming.

 

 

 

 

Extra informatie
Gewicht 990 g
Afmetingen 35 × 18 × 9 cm
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1000-1750 meter

Inhoud

Bonen, Gemalen voor espresso, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen

Privacy Preference Center