119,00

Koffie zetten met de Hario Next Siphon is een opwindende ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe al het water omhoog stroomt van de bodem naar de bovenkant van de sifon wanneer de verwarming wordt ingeschakeld. De koffie begint heerlijke aroma’s te verspreiden en het brouwen begint.

Geniet van je koffie en deel je Monx moment via #monxcoffee

Op voorraad (kan nabesteld worden)


Categorie Tag

Beschrijving

Hario Next Siphon 5 Cup (NXA-5) – Alles in één Syphon-ervaring

Koffie zetten met de Hario Next Siphon is een opwindende ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe al het water omhoog stroomt van de bodem naar de bovenkant van de sifon wanneer de verwarming wordt ingeschakeld. De koffie begint heerlijke aroma’s te verspreiden wanneer hij in contact komt met het warme water.

Wanneer de verwarming wordt uitgeschakeld, loopt de koffie naar beneden in de onderste schaal en is hij klaar om geserveerd te worden. Het eeuwenoude proces van sifonbrouwen of vacuümextractie wint snel weer aan populariteit. Als je naast de Hario Next Siphon staat, sta je voor een echte traktatie. De Syphon wordt geleverd met alcoholbrander. Je moet enkel de gemalen koffie toevoegen en je bent klaar om de beste koffie op een spectaculaire manier te zetten.

Hario Siphon 5 Cup Next Design

De Hario Next siphon is een verbeterde versie van de gewone Hario siphon. Hij heeft een bijgewerkt ergonomisch ontwerp met een verbeterd verwarmingsproces, een stijlvolle en comfortabele handgreep en een metalen filter. De bovenste en onderste kommen zijn gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas en zijn zeer eenvoudig schoon te maken.

Het Hario Next Siphon pakket bevat:

  • Siphon NXA-5
  • Hoogwaardig borosilicaatglaswerk
  • Hitte bestendig
  • Verbeterde onderbak
  • Metalen filter
  • Alcoholverwarmer
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Privacy Preference Center