77,00

Hario V60 Drip Kettle Thermometer

De Hario V60 Drip Kettle Thermometer is een onmisbare gadget voor iedereen die van alternatieve koffiezetmethoden houdt. De thermometer met een perfect passend deksel voor de Buono Kettle zorgt voor extra controle en vergemakkelijkt het koffie zetten. Het biedt een extreem snelle en nauwkeurige meting.

 

Beschikbaar via nabestelling


Artikelnummer 4977642021181 Categorie Tag

Beschrijving

Hario V60 Drip Kettle Thermometer

De Hario V60 Drip Kettle Thermometer is een onmisbaar gadget voor iedereen die van alternatieve koffiezetmethoden houdt. De thermometer met een perfect passend deksel voor de Buono Kettle zorgt voor extra controle en vergemakkelijkt het koffie zetten. Het biedt een extreem snelle en nauwkeurige meting.

Het deksel komt overeen met de afmetingen van alle modellen Buono-waterkokers, en voor een betere pasvorm en isolatie is het deksel bovendien voorzien van een pakking. U kunt de thermometer eenvoudig van het deksel verwijderen. De hoek van de thermometerpositie maakt een nauwkeurige temperatuurmeting mogelijk – de tip van de thermometer bevindt zich in de ketel bij de nek. De temperatuur wordt weergegeven in graden Celsius met de nauwkeurigheid tot op de dichtstbijzijnde decimale punt. Het apparaat wordt gevoed door een LR44-batterij (meegeleverd).

* De set bevat de thermometer en het deksel. De waterkoker op de foto’s is niet inbegrepen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hario V60 Drip Kettle Thermometer” te beoordelen

Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.