Hario V60 Drip Kettle
 54,00

Door de lange en kleine schenktuit kan er gedoseerd geschonken worden. Hierdoor schenk je nooit teveel water. Deze waterketel is ook prima te combineren met een slow coffeemaker, zoals de Chemex. Het product is eenvoudig schoon te maken. Dit dient regelmatig te gebeuren om de kwaliteit van de koffie hoog te houden.

 

Op voorraad (kan nabesteld worden)


Categorie Tags ,

Beschrijving

Hario V60 Drip Kettle

De Hario V60 Drip Kettle is erg populair bij barista’s, koffiehuizen en koffieliefhebbers thuis. Hij is uniek en zeer betrouwbaar, wereldwijd door koffiedeskundigen zeer gewaardeerd. Het is bekend dat Hario briljante koffieapparatuur produceert en uitvindt, dus het is geen toeval dat de Buono-waterkoker hoog scoort. Je zult niet veel betere ketels tegenkomen dan de V60-ketel van Hario.

Het klassieke en elegante ontwerp biedt barista’s en koffiedeskundigen de mogelijkheid om thuis koffie te zetten als nooit tevoren. Het is niet moeilijk om te zien dat Hario veel aandacht heeft besteed aan het ontwerp van de prachtige pour-over.

De laag gemonteerde uitloop en een hoog gemonteerde, gemakkelijk te hanteren handgreep stellen u in staat de totale stroomsnelheid te bepalen. Om deze reden wordt de Hario-ketel bij voorkeur gebruikt met de V60 druppelaar-brouwmethode. Als u hiermee bekend bent, weet u hoe belangrijk het is om het hete water over de koffie te gieten in een gelijkmatige en gestage cirkelvormige beweging. Het intuïtieve ontwerp van de Hario-ketel maakt het gemakkelijk om dat te doen en stelt u in staat om een ​​perfecte kop dripkoffie te zetten.

Dit is de grootste Hario Buono V60-ketel met een inhoud van 1,2 liter. De roestvrijstalen behuizing met vlakke bodem maakt het duurzaam, gemakkelijk te reinigen en maakt het mogelijk om het op elke soort verwarming te gebruiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Privacy Preference Center