44,95 65,00

Hario V60 Buono Drip Kettle

Door de lange en kleine schenktuit van de Hario V60 Buono Drip Kettle kan er gedoseerd geschonken worden en komt er nooit teveel water uit. Deze waterketel is een onmisbaar accessoire voor iedere slow coffee liefhebber. Prima te combineren met een slow coffeemaker, zoals de Chemex, Clever Dripper of V60

Verkrijgbaar in RVS, zwarte en koperen uitvoering.

Wissen

Artikelnummer N/B Categorie Tag

Beschrijving

Hario V60 Buono Drip Kettles

De Hario V60 Drip Kettles zijn erg populair bij barista’s, koffiehuizen en koffieliefhebbers thuis. Hij is uniek en zeer betrouwbaar, wereldwijd door koffiedeskundigen zeer gewaardeerd. Het is bekend dat Hario briljante koffieapparatuur produceert en uitvindt, dus het is geen toeval dat de Buono-waterkoker hoog scoort. Je zult niet veel betere ketels tegenkomen dan de V60-ketel van Hario.

Het klassieke en elegante ontwerp biedt barista’s en koffiedeskundigen de mogelijkheid om thuis koffie te zetten als nooit tevoren. Het is niet moeilijk om te zien dat Hario veel aandacht heeft besteed aan het ontwerp van de prachtige pour-over.

De laag gemonteerde uitloop en een hoog gemonteerde, gemakkelijk te hanteren handgreep stellen u in staat de totale stroomsnelheid te bepalen. Om deze reden wordt de Hario-ketel bij voorkeur gebruikt met de V60 druppelaar-brouwmethode. Als u hiermee bekend bent, weet u hoe belangrijk het is om het hete water over de koffie te gieten in een gelijkmatige en gestage cirkelvormige beweging. Het intuïtieve ontwerp van de Hario-ketel maakt het gemakkelijk om dat te doen en stelt u in staat om een ​​perfecte kop dripkoffie te zetten.

De RVS en zwarte Hario Buono V60-ketel hebben een inhoud van 1,2 liter, zijn gemakkelijk te reinigen en kunnen gebruikt worden op elke kookplaat. De koperen variant van 900ml werkt echter niet op een inductievuur.

Extra informatie
Kleur

RVS, zwart, koper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hario V60 Buono Drip Kettle” te beoordelen

Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.