5,50

Italian Blend – 10 capsules

We hebben lang gezocht naar een manier om onze specialty koffie beschikbaar te krijgen in de gekende capsules, zonder in te boeten aan smaak, aroma en kwaliteit. Ons geduld werd beloond. De Italian Blend – één van onze meest populaire koffies – is nu ook beschikbaar in recycleerbare aluminium Nespresso® capsules. Verpakt in kleine hoeveelheden, onder een beschermde atmosfeer, zodat je steeds kan genieten van een verse cup.

Deze Italian Blend bestaat uit Centraal- en Zuid-Amerikaanse Arabica koffies. Het speciale brandproces waarmee we de Italian Blend maken brengt de diepste smaken van caramel en noten naar boven. Liefhebbers van intense koffie vinden hier de typisch Italiaanse stijl terug.

 

Uitverkocht


Artikelnummer 5430002414836 Categorie Tag

Beschrijving

Italian Blend

De basis van de Italian Blend bestaat uit handgeselecteerde Braziliaanse koffiebonen. Een ideale basis voor deze espresso blend.

Op dezelfde manier werken we met de bonen uit Centraal-Amerika die rechtstreeks via Machteld en haar Hondurese man Caytano tot bij ons komen. De karaktervolle bonen bezorgen deze blend een diep aroma dat aan je gehemelte blijft plakken.

Met een uitgepuurd en specifiek brandprofiel voor zongedroogde en gewassen koffies worden de smaken tot het uiterste punt gedreven waarbij de fruitigere toetsen plaats maken voor een romige, diepe en intense smaak, zonder dat bitters de overhand krijgen. Een uitgebalanceerde blend voor liefhebbers van stevige koffie.

Extra informatie
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1250-1500 meter, 1500-1750 meter

Variëteit

Red Catuaï 144, Bourbon

Proces

Natural, Washed

Aroma's

Hazelnoot, Caramel

Roast

Medium roast

Gewicht

10 x 5,2g

Inhoud

10 capsules

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Italian Blend – 10 capsules” te beoordelen

Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.