slow coffee pakket
 28,40

Monx Slow Coffee pakket

Je bent een slow coffee fan? Je geniet van het ritueel dat gepaard gaat met je favoriete zetwijze? En je bent op zoek naar hoog kwalitatieve specialty koffie voor bij je thuis? Stop met zoeken. Wij selecteerden 3 unieke koffiesmaken die jou zullen bevallen. Ontdek snel ons Monx Slow Coffee pakket en laat je verrassen door ons lokaal vakmanschap: gebrand in Limburg, gebrand op kwaliteit.

Kies met lokaal vakmanschap voor kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijk product!

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Wissen

Categorieën ,

Beschrijving

Monx Slow Coffee pakket

Speciaal voor de slow coffee liefhebbers is het Monx Slow Coffee pakket samengesteld uit de volgende 3 light roast specialty koffies:

Guatemala Huehuetenango (light roast)

Guatemala HuehuetenangoDeze single origin koffie, afkomstig van de plantage van Victor Hugo uit San Pedro Necta, gaat van start met een subtiele aciditeit van groene appel, gevolgd door een milde body, met smaken van melkchocolade en hazelnoot. Zijn zachte, fruitige en zoete smaak komt het best in de filterbranding naar boven.

 

 

 

 

Rwanda Rubavu (light roast)

Rwanda SimbiIn deze Rwanda Rubavu uit de Westelijke Provincie aan het Kivu meer, ontdek je in de filterbranding zoete toetsen van rode appel, abrikoos en zwarte thee. Zijn milde body en zoete afdronk maken van de Rwanda Rubavu een ideale ‘slow brew’ partner.

 

 

 

 

Ethiopië Yirgacheffe (light roast)

Ehtiopia YirgacheffeIn deze organisch geteelde bonen uit de bakermat van koffie, ontdek je de typisch citrusachtige en zoete smaken die je verwacht van een koffie uit deze streek. Met zijn uitgesproken karakter is deze soort een uitblinker voor de liefhebbers van Afrikaanse koffie. In deze branding primeren de zoetere smaken maar blijft het citrusaroma stevig verankerd bij de eerste waarneming.

 

 

 

Extra informatie
Land

Ethiopië, Guatemala, Rwanda

Hoogte

1000-1750 meter

Inhoud

Bonen, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen, Gemalen voor French Press

Privacy Preference Center