49,00

Hario Skerton PLUS

De Hario Skerton PLUS keramische koffiemolen is zeer geschikt voor het maken van Slowcoffee. Door de conisch gevormde, keramische maalschijven heeft de bonenmaler een zeer goede en gelijkmatige maalkwaliteit. Zo zorg je voor een optimale extractie en dus de lekkerste koffie.

Uitverkocht


Categorie Tag

Beschrijving

Hario Skerton PLUS
De nieuwste Hario Skerton PLUS keramische koffiemolen van Hario is heel geschikt voor het maken van Slowcoffee. Door de conisch gevormde, keramische maalschijven heeft de bonenmaler een zeer goede en gelijkmatige maalkwaliteit. Zo zorg je voor een optimale extractie en dus de lekkerste koffie. De maalgraad bepaal je heel precies naar eigen smaak door aan de ring bovenop de molen te draaien. De koffiemolen is hierdoor geschikt voor verschillende zetmethodes, van espresso tot French Press.

Behoud van aroma’s
Voor de beste koffie maal je de bonen zelf. Koffiebonen zijn langer houdbaar dan gemalen koffie. Ongemalen koffiebonen blijven, wanneer ze goed bewaard worden, 3 tot 4 weken na branddatum optimaal van smaak. Daarna verliezen de bonen langzaam smaak en aroma’s. Gemalen koffie heeft een houdbaarheidstijd van enkele dagen, waardoor zelf malen altijd het beste resultaat oplevert.

Handig bewaren
Het glazen opvangbakje (inhoud 100g) van de Hario Skerton PLUS koffiemolen is afsluitbaar, zodat je gemalen koffie handig kunt bewaren. De draaiarm is van de molen te halen, zodat de koffiemolen nóg makkelijker mee te nemen is. De koffiemolen is voorzien van een antislip laag aan de onderzijde en de losse onderdelen zijn afwasbaar. De koffiemolen is ook gemakkelijk rechtstreeks op een Aeropress te zetten in plaats van op het glazen opvangbakje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hario Skerton PLUS” te beoordelen

Demodag Jura
Proefpakket

Vul je gegevens in en we sturen een proefpakket op.

Afspraak

Vul je gegevens in en we contacteren je om een afspraak te maken.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.