Horeca

Op zoek naar spraakmakende koffie voor je klanten?

Hecht je veel belang aan smaakvolle producten met een artisanaal of lokaal karakter? Met Monx kunnen we je steeds van vers gebrande specialty koffie voorzien.

Koffiebar, brasserie, hotel of B&B? We leveren op maat van jouw behoefte de juiste koffie aan en staan je bij tijdens de zoektocht naar de meest geschikte toebehoren.

Waarom voor Monx kiezen?

  • je kiest zelf waar je je toestellen koopt of huurt. Dat kan bij Monx, maar je bent daar 100% vrij in
  • geen minimum afnames of te behalen quota
  • geen contractuele verbintenis
  • mogelijkheid tot het samenstelen van een eigen “huisblend”
  • doorgedreven ondersteuning en opleidingen

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Maak kennis met ons en onze manier van werken, proef zelf onze koffies en we bekijken samen wat Monx voor jouw project kan betekenen.

Contacteer me
Private label

Zelf een unieke koffie in de markt zetten?

Wil je graag koffiebonen in een gepersonaliseerde verpakking of ben je op zoek naar een unieke koffie om zelf te vermarkten? Bij Monx hebben we alle know how en ervaring in huis om je doorheen het hele proces te begeleiden.

Van het selecteren en het branden van de groene bonen, het ontwerpen van de lay-out tot het vullen en sealen van de zakken of het aanleveren in bulk. We luisteren graag naar jouw verhaal om samen je zoektocht op goede weg te zetten.

Contacteer me
Workshops

Wil je iets leren over koffie?

Wil je graag jezelf en/of je personeel de do’s en don’ts van het koffiezetten aanleren? Wil je meer te weten komen over de verschillende zetwijzes van koffie? Ben je gefascineerd door het productieproces van koffie? Of wil je als thuisbarista leren hoe je de lekkerste koffie of ideale cappuccino zet?

In onze branderij of op locatie werken we op maat van jouw behoefte een workshop uit rond verschillende thema’s zoals koffiezetten voor horecapersoneel, de thuisbarista, extractie en zetwijzes, specialty koffie van A tot Z. De workshops zijn praktisch onderbouwd en gaan steeds gepaard met oefenen en proeven.

Contacteer me