Jura
Voor thuis

Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals je die tot nu toe alleen uit Italiaanse koffiebars kende. De Jura volautomaten maken door het unieke design in iedere omgeving een goede indruk, overtuigen met een hoog bedieningscomfort en bekoren met een ultiem koffieresultaat.

We hebben steeds de nodige toestellen op voorraad en tentoongesteld in onze winkel. Ben je van plan om een Jura volautomaat aan te kopen, kom dan zeker eens langs. We leggen je de verschillen tussen de toestellen uit en beantwoorden al je vragen.

Een afspraak maken op dinsdag- of woensdagvoormiddag is ook mogelijk (via info@monx.be of telefonisch op 011 943 203). Zo kunnen we ruim de tijd nemen om je optimaal te informeren.

Bij aankoop van een Jura volautomaat krijg je er bovendien een gratis Monx koffiepakket bovenop!


Accessoires

Enkele doordachte accessoires voor je Jura volautomaat.


Onderhoud

Een regelmatig onderhoud is natuurlijk onontbeerlijk voor de goede werking van je Jura volautomaat. En ook de smaak van je koffie blijft gewaarborgd, elke dag opnieuw. Je vindt hieronder alle nodige producten om je Jura in topconditie te houden, steeds voorradig in de winkel of via de webshop.