7,50 23,50

Italian Blend

Deze hand geplukte Italian blend bestaat uit Centraal- en Zuid-Amerikaanse Arabica koffies. Het speciale brandproces waarmee we de Italian Espresso Blend maken brengt de diepste smaken van caramel en noten naar boven. Liefhebbers van intense koffie vinden hier de typisch Italiaanse stijl terug.

Liever gemalen koffie in plaats van koffiebonen? Maak hieronder je keuze en wij malen de koffie voor jou.

Wissen

Artikelnummer Niet beschikbaar Categorie Tag

Beschrijving

Italian Blend

De basis van deze Italian blend bestaat uit Braziliaanse koffiebonen van Fazenda Arema. Via de Belgische Martine en haar Braziliaanse echtgenoot Euller kopen we deze bonen rechtstreeks aan zonder tussenpersonen. Met hun specialty koffie en de keuze om te werken met de Cerrado Mineiro certificering leggen ze de lat alvast hoog en kunnen wij de volledige traceerbaarheid van plant tot klant garanderen zonder enige tussenkomst van derden. Een ideale basis voor deze espresso blend.

Op dezelfde manier werken we met de bonen uit Centraal-Amerika die rechtstreeks via Machteld en haar Hondurese man tot bij ons komen. De karaktervolle bonen bezorgen deze blend een diep aroma dat aan je gehemelte blijft plakken.

Met een uitgepuurd en specifiek brandprofiel voor zongedroogde en gewassen koffies worden de smaken tot het uiterste punt gedreven waarbij de fruitigere toetsen plaats maken voor een romige, diepe en intense smaak, zonder dat bitters de overhand krijgen. Een uitgebalanceerde blend voor liefhebbers van stevige koffie.

Extra informatie
Land

Honduras, Brazilië

Hoogte

1250-1500 meter, 1500-1750 meter

Variëteit

Red Catuaï 144, Bourbon

Proces

Natural, Washed

Aroma's

Hazelnoot, Caramel

Roast

Medium roast

Gewicht

250g, 1000g

Inhoud

Bonen, Gemalen voor espresso, Gemalen voor mokkapot / Bialetti, Gemalen voor filterbereidingen, Gemalen voor French Press

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Contacteer me

Vul je gegevens in en we oontacteren je.