Monx Roasters
  • Blog
  • B2B
    • Kantoor
    • Horeca
    • Retail
  • Over ons
    • Ons verhaal
    • Ons team
    • Onze missie
  • Contact
  • 0
  • 0
  • ​
  • Aanmelden
  • Naar de shop
Monx Roasters
  • 0
  • 0
    • Blog
    • B2B
      • Kantoor
      • Horeca
      • Retail
    • Over ons
      • Ons verhaal
      • Ons team
      • Onze missie
    • Contact
  • ​
  • Aanmelden
  • Naar de shop



  • Blogs:
  • Alle
  • Monx
  • Jura
  • Koffieweetje
  • Onderhoud
Waarom zijn verse koffiebonen beter dan capsules?
11 mei 2023 Monx
Koffiebonen of cups? Koffiecups lijken handig, dat klopt. Maar wist je dat verse koffiebonen je méér smaak, een vollere koffiebeleving én een lagere kost per kopje bieden? Ontdek waarom het tijd is om...
koffiebonen koffiecups
Lees meer

Direct trade
11 mei 2023 Monx
Eerlijk is heerlijk In de koffie-industrie is eerlijkheid net zo belangrijk als smaak. Fair Trade heeft al veel betekend, maar dankzij technologie en globalisering kunnen we nog een stap verder gaan: ...
direct trade
Lees meer

De herkomst van koffie en Monx
11 mei 2023 Monx
Waar komt koffie vandaan Koffie heeft een fascinerende geschiedenis die begint bij een dansende geitenkudde in Ethiopië. Van de ontdekking van de koffiebes tot de mystieke ceremonies van monniken in J...
Jemen Khaldi Mokka
Lees meer

Arabica en Robusta
11 mei 2023 Monx
Van bes tot boon Bij Monx focussen we op het beste wat koffie te bieden heeft: specialty arabicakoffie . Ontdek waarom deze variëteit zo bijzonder is en wat het verschil maakt in smaak, kwaliteit en b...
arabica robusta
Lees meer

Wat is er speciaal aan 'Specialty koffie'?
11 mei 2023 Monx
Specialty koffie wordt met de grootste zorg geproduceerd. Elke stap in het productieproces is cruciaal. En net zoals in de wijnbouw speelt de variëteit van de koffieplant en het terroir daarin een gro...
specialty koffie
Lees meer

De juiste maalgraad kiezen
11 mei 2023 Monx
Haal alles uit je koffie Wil je écht het maximale uit je koffie halen? Begin bij de basis: vers gemalen specialty koffiebonen. Zodra koffiebonen gemalen zijn, beginnen de aroma’s snel te vervliegen. D...
maalgraad specialty koffie tips & tricks
Lees meer

Espresso
11 mei 2023 Monx
Espresso klein in volume, groot in impact. Voor sommigen is het een ware kunstvormen er is best wel wat wetenschap mee gemoeid. Espresso is niet zomaar koffie. Of je nu een pure espresso drinkt of een...
espresso
Lees meer

Decafeïne
11 mei 2023 Koffieweetje
Deca? Wat is dat? Hoe zeewater per toeval de kennis van decafé koffie in de hand heeft gewerkt. Leer hoe gedecafeïneerde koffie wordt gemaakt en hoe het duurzame Sugarcane-procesdekwaliteit en smaakho...
Deca
Lees meer
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
VIND EN VOLG ONS
  • ​Contacteer ons
  • ​info@monx.be
  • ​+32 11 943 203 
Volg ons
​ ​ ​
HANDIGE LINKS
  • Startpagina
  • Over ons
  • Contact
  • Openingsuren

  • JURIDISCH
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy & Cookiebeleid
NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor de Monx nieuwsbrief en volg ons van op de eerste rij.

Inschrijven Bedankt


​
Copyright © Monx bv
Aangeboden door Odoo - De #1 Open source e-commerce

We gebruiken cookies om je een betere gebruikerservaring op deze website te bieden. Cookiebeleid

Alleen het essentiële Ik ga akkoord